Koulutukset

Kunnian ja häpeän ristipaineessa 

Kunniaksi –hankkeen loppuseminaari

Aika: 1.12.2022 klo 8.30-16

Paikka: TAMK:n juhlasali, Kuntokatu 3, Tampere (Sisäänkäynti Teiskontien puoleiselta pääovelta)


Seminaarissa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja kunniaan liittyvästä väkivallasta ja erityisesti potentiaalisten tekijöiden kohtaamisesta ja auttamisesta.

Koulutus on avoin kaikille sosiaalialan, terveydenhuollon, mielenterveystyön, maahanmuuttajatyön, päihdetyön, terapian, kriisityön, rikosseuraamusalan, opetusalan, perhetyön, nuorisotyön, järjestötyön tai seurakuntatyön ammattilaisille ja opiskelijoille.

Seminaari on maksuton ja se järjestetään läsnäolo-tilaisuutena.

Sähköpostinsa ilmoittaneille lähetetään jälkikäteen tallenne puheenvuoroista (niiden puhujien, jotka antavat jakamiseen luvan), etäyhteydellä ei voi osallistua.

Seminaarin järjestää Setlementti Tampere ry:n Kunniaksi-hanke (2021-2022), jossa on kehitetty työmenetelmiä kunniaan liittyvän väkivallan potentiaalisten tekijöiden kanssa. 

Katso seminaarin ohjelma!
Huom! 
Ohjelmaa päivitetty 28.11. avauspuheenvuorojen järjestyksen osalta. Myös Recep Doğanin puheenvuoro saattaa alkaa ohjelmaan merkittyä aiemmin eli klo 9.20, mikäli aamun liikenneyhteyksissä on viivästyksiä.

Puhujavieraana seminaarissa on mm. Turkin rikos- ja rikosprosessioikeuden apulaisprofessori Recep Doğan. Hän valmistui Ankaran yliopiston oikeustieteellisestä laitoksesta vuonna 1997. Saatuaan LLM-tutkinnon lapsioikeudessa Keelen yliopistosta, hän suoritti tohtorin tutkinnon Keelen yliopistossa vuonna 2010 väitöskirjallaan "Kunniamurhat Turkissa: Kulttuuri, Subjektivismi ja Provokaatio”. Kyseessä on tähän mennessä suurin tutkimuskokonaisuus, joka käsittelee kunnian nimissä murhan tehneiden tekijöiden ääntä. Doğan työskentelee parhaillaan Turkin perhe- ja sosiaaliministeriön oikeudellisena neuvonantajana.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta seminaarisali on tilava, voit tulla ilmoittautumaan vielä paikan päälle.
Seminaariin paikan päälle ilmoittautuneet saavat linkin tallenteisiin automaattisesti, molempia lomakkeita ei tarvitse täyttää.
Linkit tallenteisiin lähetetään viimeistään 12.12. alkavalla viikolla!