DIDAR -yksikön toiminta jää osittain tauolle 19.4.2020 asti koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi

16.3.2020

DIDAR toiminta jää osittain tauolle 19.4.2020 asti koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi, yksilötapaamiset pyritään järjestämään mm. etäyhteyksillä

16.3. alkaen kaikki avoin toiminta ja ryhmätoiminta jäävät tauolle ainakin 19.4.2020 asti. Pyrimme tällä toimenpiteellä ennaltaehkäisemään koronaviruksen etenemistä.
Meille on kuitenkin tärkeää, etteivät ihmiset jää poikkeuksellisessa tilanteessa ilman tukea, ja siksi yksilötapaamiset ja toteutetaan suurta varovaisuutta noudattaen. Suosimme myös yksilötapaamisissa etäyhteyttä, joihin pystymme järjestämään tietoturvallisen videoyhteyden tai esimerkiksi mahdollisuuden toteuttaa tapaaminen chatissa. Lisäksi työntekijämme ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse, sähköpostitse ja whatsappissa.
Yhteistyö verkostojemme kanssa jatkuu etäyhteyksin: pyrimme järjestämään jo sovitut tapaamiset etäyhteydellä, jos se vain on mahdollista.

Niissä tilanteissa, missä etäyhteys ei ole mahdollista, olemme varautuneet turvaamaan tilamme tehostetulla siivouksella sekä ohjeistuksilla hyvään käsihygieniaan. Työntekijämme ovat saaneet selkeät toimintaohjeet ja pyydämmekin, että kaikki tiloissamme vierailevat, pieniäkin flunssaoireita kokevat henkilöt jäävät matalalla kynnyksellä pois sovituista tapaamisista.

Pyrimme kaikin tavoin siihen, että etäyhteyksilläkin toteutuvissa tapaamisissa jokainen tulee kohdatuksi, nähdyksi ja kuulluksi. Kiitos ymmärryksestä sekä yhteistyöstä! Tiedotamme heti, kun voimme palata kohtaamistyöhön normaalisti.

Lisätietoa:
0504075445 tai 0451411888
didar@setlementtitampere.fi